Фонд В.Столара реалізує проєкти з відновлення української нації
Новини
31.10.2022

Фонд В.Столара реалізує проєкти з відновлення української нації

Фонд В.Столара реалізує проєкти з відновлення української нації

Благодійний фонд Вадима Столара впроваджує проєкти з відновлення фізичного та психічного здоров’я українців та закликає бізнес долучатися до їхньої реалізації.
Наша команда постійно шукає партнерів серед представників бізнесу для втілення надважливих проєктів для відновлення морального та фізичного здоров'я нашої нації. Ми відкриті для співпраці з бізнесами, які можуть надавати якісні послуги у цих сферах, та приймаємо заявки на розгляд”, – пояснила волонтерка Фонду Наталія Приходько.


Ми крок за кроком відновлюємо психоемоційний стан наших вимушених переселенців, родин полеглих героїв та тих, хто внаслідок війни втратив житло. Але без руки допомоги та помочі сильних партнерів - нам не досягти цієї мети. Наша команда постійно шукає партнерів серед представників бізнесу для втілення надважливих проєктів для відновлення морального та фізичного здоров'я українців. Ми відкриті для співпраці з бізнесом, що може надавати якісні послуги у цих сферах, та готові до плідної роботи.

Наші проєкти допомагають психологічно розвантажитися в чарівних карпатських горах, значно поліпшують фізичний та емоційний стан підопічних Фонду. Ми працюємо над виявленням та ранньою діагностикою хвороб в осіб, які вийшли з окупації. Проводимо безплатні онлайн-уроки сучасної української мови для всіх прихильників лагідної українізації. Ці та ще купа інших суспільно-корисних проєктів дають змогу нам всебічно працювати над відновленням співгромадян, що постраждали від війни. Ми відновлюємо націю, по крихтах збираючи сили українців.

Ми знаємо, що працюємо у правильному напрямі. Але із поміччю бізнесу ми швидше закриємо потреби всіх українців. Тож, запрошуємо всіх до співпраці та долучатися лупати сю скалу разом із нами! Повірте, ми працюватимемо так само натхненно аж до нашої перемоги!

Звертайтесь з пропозиціями на пошту:[email protected]

Останні новини