Сьогодні нашому Фонду – 4 роки!
Новини
23.03.2024

Сьогодні нашому Фонду – 4 роки!

Сьогодні нашому Фонду – 4 роки!

Коли у 2020 році ми починали свою роботу, підтримуючи українців під час пандемії Covid-19, ми навіть уявити не могли, що нас всіх очікує.

В Україну прийшла повномасштабна війна, і часу на роздуми не було – ми з командою вирішили діяти. Адже від нашої оперативності та самовіддачі залежала кількість врятованих життів.

Тоді, на початку складного шляху, ми не розгубилися та не затремтіли, бо наш засновник сказав: "Працюємо, командо!"

І ми згуртувалися та перетворилися на сильну команду неймовірних людей – відданих своїй справі, чуйних та вірних Україні. І щодня ми зайняті реалізацією наших численних проєктів – цікавих та дуже потрібних.

Ми хочемо подякувати кожному і кожній, хто доклався до роботи у нашому Фонді. Адже сьогодні серед наших досягнень – сотні кілометрів, подоланих нашими волонтерами до різних міст України, куди ми везли допомогу.

Підтримка десятків військових підрозділів, яким ми передавали техніку та обладнання.

Тисячі подяк від українців, які покинули домівки через війну та опинилися у скруті.

Усмішки дітей, які брали участь у заїздах «Відновись» або отримували новорічні подарунки від нас.

Слова вдячності від людей, яким ми надаємо юридичну, психологічну підтримку та простягаємо "руку допомоги", поки вони чекають рідних з війни.

Ми щиро вдячні засновнику Фонду Вадиму Столару, що він нас згуртував, підтримав, постійно допомагав і допомагає українцям у цей складний для нашої держави час.

Друзі, якщо ви хочете привітати нас із цим визначним днем – залишайте коментарі під цим дописом. Та обов’язково дивіться відео.

Останні новини