Результат гуманітарної місії Фонду
Новини
02.11.2023

Результат гуманітарної місії Фонду

Результат гуманітарної місії Фонду

На початку повномасштабного вторгнення місто Суми одним з перших відчуло на собі шалену агресію окупантів.

Його жителі мужньо давали відсіч ворогу, не дозволяючи йому пройти вглиб нашої країни. Місто приймало і продовжує приймати людей з прикордонних регіонів, які потерпають від регулярних обстрілів ворогом. Жителям Сум і тим, хто скористався їхньою турботою та отримав прихисток у місті, дуже потрібна наша допомога. І ми не могли не відгукнутися на цей запит!


Нещодавно волонтери Благодійного фонду Вадима Столара відвідали Суми із гуманітарною місією. І доставили в місто продуктову допомогу.


Ми роздали продуктові набори тим, хто потребував підтримки найбільше: людям, що стикнулися з горем втрати рідних на війні, родинам, які залишилися без житла внаслідок бойових дій, та внутрішньо переміщеним особам.


Допомагати людям, які найбільше цього потребують, – один з пріоритетних напрямів діяльності Благодійного фонду Вадима Столара. Наші гуманітарні місії вже реалізовано в Запоріжжі, Херсоні, Харкові, Миколаєві, а тепер і в Сумах. Та ми прагнемо не зупинятися і вже плануємо наступні поїздки.

«Продуктова допомога» – один із найпріоритетніших проєктів Фонду Вадима Столара, у межах якого ми вирушаємо у різні куточки України з гуманітарними місіями та підтримуємо постраждалих українців найнеобхіднішим.

Останні новини