Боєць “Азову”, який до останнього захищав Маріуполь, отримав квартиру від Фонду Вадима Столара
Новини
10.01.2023

Боєць “Азову”, який до останнього захищав Маріуполь, отримав квартиру від Фонду Вадима Столара

Боєць “Азову”, який до останнього захищав Маріуполь, отримав квартиру від Фонду Вадима Столара

Старший лейтенант ОЗСП “Азов”, один із захисників “Азовсталі” Олександр Чорнобай в інтерв’ю телеканалу Новини.LIVE розповів про життя після полону, про те, як зараз сам виховує двійнят, та як після повернення з російської неволі дружини вони разом будуть наповнювати затишком свою нову квартиру, отриману від Благодійного фонду Вадима Столара.

Сам Олександр воює з 2014 року, а після широкомасштабного вторгнення РФ вже разом з дружиною захищав “Азовсталь”. Після наказу командування залишити позиції – опинився в полоні, де провів чотири місяці до звільнення. Дружина ж військового й досі на чужині. І йому самотужки доводиться давати раду їхнім двійнятам.

“Чесно кажучи, дуже важко. Я, як молодий батько, і половини не знаю, багато чого не вмію. Звісно, вчуся, але ж за все хвилююся, через це не можу нормально спати. Я вдома на стіні розвісив десяток світлин із дружиною, з дітьми. Вони її бачать постійно, і якось трохи легше. Звісно, вони часто запитують, де мама. Діти на неї дуже чекають!” – ділиться Олександр.

Чоловік мріє, щоб його кохана якнайшвидше повернулася з полону. І щоб вони разом наповнили затишком свою першу власну квартиру, про яку так давно мріяли, і яку дуже неочікувано їм надав Фонд Вадима Столара.

“Ми з дружиною з самого початку мріяли про власне житло. Але ж бойові дії, потім переїзди, потім військова служба… Тож все якось не складалося. Проте зараз мені подзвонили і розповіли про можливість отримати житло від Благодійного фонду Вадима Столара. Звісно, я дуже радий. І дуже чекаю дружину, щоб поділитися радістю з нею, щоб вона знала, що в неї нарешті є своя, власна оселя. Де буде така кухня, як вона мріє. Багато рослин, як вона любить. Дитяча кімната з великим телевізором – бо для них це щастя. Зараз мрія одна – побачити дружину, обійняти її”, – говорить військовий.

Останні новини