Розвідувально-диверсійна група "Адам" отримали комплекти екіпірування
Новини
14.07.2023

Розвідувально-диверсійна група "Адам" отримали комплекти екіпірування

Розвідувально-диверсійна група "Адам" отримали комплекти екіпірування

Поки Бен Воллес хвилюється, що українці мало дякують за військову допомогу, наші захисники завжди висловлюють вдячність волонтерам та фондам, які систематично підтримують їх необхідним спорядженням.

Нещодавно воїни розвідувально-диверсійної групи "Адам" у межах проєкту «++ для ЗСУ» отримали комплекти якісного літнього екіпірування.

Проєкт «++ для ЗСУ» – це наша вдячність українським захисникам за щоденну боротьбу та безмежну сміливість.

____________________________________________________________________________________

Наш проєкт "++ для ЗСУ" – це безмежний внесок у перемогу України, аби підсилити міць нашого війська і допомогти нашим воїнам з автівками, спорядженням, гаджетами та програмами реабілітації. Ми мріємо постійно чути від військових ++ (плюс плюс) або “4.5.0.”. Це означає, що у них все спокійно. Ну а ми будемо робити для цього все, що тільки зможемо.

З початку повномасштабного вторгнення рф Фонд передав захисникам 30 910 одиниць військового спорядження, інструментів та одягу, 244 одиниці квадрокоптерів, тепловізорів та відеокамер, 21 одиницю спеціалізованих позашляховиків та бронеавто.

Зокрема, на запити захисників ми закупили необхідне спорядження для військових частин: А7103, А1736, А2573, А4456 – підрозділу сил спеціальних операцій, А4010, А7040, А1126, А4790, 4081. Цей перелік систематично оновлюється та доповнюється.

Серед наданої допомоги – квартири, позашляховики та бронеавто, спецавтомобілі швидкої допомоги для військових шпиталів, оснащені всім необхідним, зимове екіпірування, тепловізори та радіостанції, квадрокоптери та інше спецобладнання для виконання бойових завдань, що допоможе ЗСУ знищувати ворога у гарячих точках.

Останні новини