Інтерв’ю Наталії Приходько телеканалу Live
Новини
19.10.2022

Інтерв’ю Наталії Приходько телеканалу Live

Інтерв’ю Наталії Приходько телеканалу Live

Нещодавно наша головна волонтерка Фонду – Наталія Приходько – дала інтерв’ю телеканалу Live. Вона розповіла про важливі аспекти та напрямки роботи Фонду.

"У нас є пріоритетні напрямки, але ми намагаємося допомагати всім. На початку війни це була Київська область, особливо ті села, які були під окупацією і потребували допомоги. Ми збирали продуктові набори й медикаменти та відправляли їх туди. Зараз допомагаємо вимушено переміщеним особам по всій Україні, – пояснила Наталія Приходько. Але ми зосереджені не лише на матеріальній допомозі людям, а й на психологічній. Втілюючи проєкти з психологічної реабілітації населення, ми зрозуміли, як важливо підтримувати українців морально".

Благодійний фонд Вадима Столара активно допомагає і Збройним Силам України, зокрема передаючи на потреби військових броньовані автівки, дрони, тепловізори тощо.

На її думку, саме зараз важливо не зупинятися та надалі в режимі 24/7 робити те, на що є запит у наших людей. Переходьте та дивіться інтерв'ю з Наталією за посиланням: https://youtu.be/8e_eLxrH5b8

Останні новини