Гуманітарна місія на Заході України
Новини
10.05.2023

Гуманітарна місія на Заході України

Гуманітарна місія на Заході України

Кожна гуманітарна місія для нас особлива. Адже це не лише продуктова допомога, яку потребують люди, а й – зворушливі зустрічі, спілкування та підтримка українців, які через війну втратили все. 

Ми вже здійснили багато гуманітарних місій у прифронтових регіонах для допомоги людям. Днями з командою вирушили на захід України, де внутрішньо переміщених осіб чи не найбільше.

"Переселенцям сьогодні справді важко на чужині, їм потрібна допомога. А також їм необхідно розуміти, що про їхні проблеми знають та намагаються їх вирішити. Саме тому поїздки регіонами – важливі”, – каже наш засновник Вадим Столар.

Рівне – перша зупинка команди Фонду. Нині тут багато ВПО з Донеччини та Луганщини. Ми поспілкувалися з людьми, дізналися про їхні потреби та передали продуктову допомогу.

Далі – відвідали прихистки Львівщини, де сьогодні проживають громадяни з Донбасу, Харківської, Херсонської та Миколаївської областей. Поспілкувалися, привезли все необхідне: продуктові набори, а також тенісні столи для якісного дозвілля у шелтері.

Завершили гуманітарну місію у місті Перечин на Закарпатті, де активно починає роботу релокований бізнес. На одне з підприємств, яке переїхало з Краматорська, ми привезли допомогу – пральні машини. Їх встановлять у будинках для ВПО, які активно будують на базі одного з підприємств.

Більш детально про нашу гуманітарну місію дивіться на відео:https://youtu.be/YhMn4EbK2rw

Останні новини