Як ми і обіцяли, наша книга «Історії сильних» розпочинає свою подорож Україною і світом
Новини
07.06.2024

Як ми і обіцяли, наша книга «Історії сильних» розпочинає свою подорож Україною і світом

Як ми і обіцяли, наша книга «Історії сильних» розпочинає свою подорож Україною і світом

Як ми і обіцяли, наша книга «Історії сильних» розпочинає свою подорож Україною і світом.

Тож сьогодні у нашого Фонду надзвичайно важливий вечір – презентація унікальної збірки в Одесі.

Нашу книгу ми будемо презентувати у форматі театралізованого перфомансу. Він відкриє глибинні сенси збірки, дасть змогу всім присутнім на події відчути переживання авторів історій, усвідомити силу страждань, через які вони пройшли.

Ми живемо у неймовірно складний історичний час. І кожен з нас ще не збагнув сповна, наскільки кардинальні зміни відбулися навколо та всередині нас самих.

Тож наша книга «Історії сильних» – це свідчення тих доленосних подій, у вирі яких опинилися українці через розв’язану росіянами повномасштабну війну. Це нагадування кожному з нас про те, якими оскаженілими нелюдами є російські окупанти. Це спомини, які важливо залишити наступним поколінням. Це правда, яку треба донести до всіх українців і решти світу про криваву війну, що досі триває і щодня калічить українців та забирає десятки життів наших громадян.

Наше видання було надруковано обмеженим накладом, і познайомитися з ним зможуть, на жаль, не всі охочі. Тому презентації, які ми плануємо проводити у різних містах, дозволять нам розповісти про книгу якомога більшій кількості людей.

Над створенням книги ми працювали від початку повномасштабного наступу росіян. Ми ретельно збирали розповіді українців, які ділилися з нами важкими згадками, переживаннями, жахіттям, через яке вони пройшли. Ми доклали усіх зусиль, аби історії стали книгою, надрукованою двома мовами – українською та англійською. І видали наш літературний шедевр за підтримки мецената нашого Фонду Вадима Михайловича Столара.

Останні новини