Майже 2000 українців долучилися до безоплатних спортивних занять від Фонду Вадима Столара
Новини
18.04.2023

Майже 2000 українців долучилися до безоплатних спортивних занять від Фонду Вадима Столара

Майже 2000 українців долучилися до безоплатних спортивних занять від Фонду Вадима Столара

Вже понад пів тисячі українців долучилися до безоплатних спортивних занять від Благодійного фонду Вадима Столара після весняного перезапуску програми «Спорт на районі». А у 2022 році цей проєкт охопив понад тисячу учасників.


Ми реалізуємо спортивний проєкт вже понад пів року
“Метою проєкту «Спорт на районі» ми визначили відновлення емоційного балансу українців за допомогою фізичних активностей. Залучення до здорового способу життя вкрай важливо: спорт допомагає людям “перезавантажитися”, відчути сили та сфокусуватися на цілі – перемозі України”, – зазначає засновник Фонду Вадим Столар.

Наші тренування доступні і в записі

За словами волонтерки Наталії Приходько, «Спорт на районі» стартував у серпні минулого року. Спершу Фонд організував у столиці заняття на свіжому повітрі, підібравши команду тренерів. Усі охочі могли долучитися до фізичних активностей у своєму районі міста. З настанням холодів проєкт перемістився в онлайн, і тепер до занять, які відбуваються тричі на тиждень, може долучитися кожен охочий українець.

Кураторка проєкту Юлія – фітнес-тренер з 5-річним досвідом, учасниця збірної України з веслування на човнах «Дракон». Вона як ніхто знає, що потрібно, аби тренуватися ефективно та досягнути очікуваного результату. Окрім інтенсивних тренувань з Юлією, ми додатково залучаємо спеціалістів та проводимо заняття з йоги, семінари щодо правильного харчування, лекції на тему здоров’я.

Якщо ви також маєте бажання долучитися до ініціативи «Спорт на районі» – переходьте за посиланням.

Останні новини