Шукаємо чарівника для Артема та Аріни – братика і сестрички з міста Маріуполя
Новини
27.08.2024

Шукаємо чарівника для Артема та Аріни – братика і сестрички з міста Маріуполя

Шукаємо чарівника для Артема та Аріни – братика і сестрички з міста Маріуполя

Друзі, попри складний вчорашній та сьогоднішній ранок, сумні звістки з усіх куточків України, ми продовжуємо працювати над реалізацією наших ініціатив. Тож сьогодні в межах проєкту «Дитячі мрії» ми дізнаємося, про що мріють Артем та Аріна – братик і сестричка з міста Маріуполь, в дитинство яких у лютому 2022 року чорним мороком увірвалась війна.

На початку повномасштабного вторгнення жити в блокадному місті було дуже складно. Мама дітей пригадує: «Діти бачили багато страшного. Щохвилинні постріли та вибухи. Виживали без засобів існування в мороз – у нас не було ні світла, ні опалення, ні води, ні газу, ні зв’язку. У квартирі було +5 градусів, на вулиці -10. Магазини та аптеки були розграбовані, купити було нічого. Запаси їжі готували на багатті біля дому, топили сніг, щоб була вода. В кожен дім було влучання, все палало, допомоги не було. Бомби та міни прилітали майже кожні 15 хвилин. Всі були сам за себе. Були й смерті сусідів та знайомих. Вибирались без будь-якого «зеленого коридору» колоною, яку постійно обстрілювали. Але, дякувати Богу, ми це зробили – вибрались із того пекла».

Родина Артема та Аріни знайшла прихисток у місті Хмельницький. Діти відновлюються після пережитого та адаптуються до реалій сьогодення. І, звісно ж мріють! Артем захоплюється риболовлею. Проте його вудка зламалася, і хлопець дуже хоче мати новий спінінг. Аріна мріє про дзеркало з підсвіткою та ароматну пінку для душу.

Тож якщо ви бажаєте долучитися до виконання мрій героїв нашого проєкту – пишіть нам в особисті повідомлення і будемо разом дарувати радість українським дітям.

Останні новини