Благодійний фонд Вадима Столара допомагає пораненим захисникам України проходити реабілітацію
Новини
07.12.2022

Благодійний фонд Вадима Столара допомагає пораненим захисникам України проходити реабілітацію

Благодійний фонд Вадима Столара допомагає пораненим захисникам України проходити реабілітацію

Благодійний фонд Вадима Столара продовжує реалізовувати проєкти з відновлення української нації, зокрема, допомагаючи пораненим захисникам проходити реабілітацію.

“Наша команда постійно втілює найважливіші проєкти для відновлення морального та фізичного здоров'я нації. Особливо ж допомога сьогодні потрібна захисникам і захисницям України. Багато наших чоловіків та жінок, на жаль, отримали серйозні поранення, захищаючи свою землю і всіх нас. Цими героями потрібно опікуватися, і робити це необхідно вже зараз, бо своєчасна та всебічна реабілітація є запорукою якнайшвидшого одужання наших воїнів та їхнього подальшого повноцінного життя. Для нас це – можливість хоч якось віддячити їм за ту надвисоку ціну, яку вони платять на полі бою за нашу свободу”, – розповіла волонтерка Фонду Вадима Столара Наталія Приходько.

Наразі Фонд вже опікується чотирма важкопораненими військовослужбовцями. Це В’ячеслав, який отримав серйозні травми під час боїв за Київщину; Руслан, який сильно постраждав на південному фронті; Назар, який потрапив під артобстріл коло Бахмута Донецької області; Юрій, який був серйозно поранений у боях під Вугледаром також на Донеччині.

Завдяки плідній співпраці з Медичною групою компаній ADONIS ми втілюємо черговий надзвичайно важливий проєкт! Його мета – сприяти всебічному відновленню поранених героїв російсько-української війни. На сьогодні під нашою опікою перебувають четверо поранених, проте ми розуміємо, що допомоги потребують набагато більше наших захисників.Тож ми докладаємо всіх зусиль, щоб максимально розширити цю ініціативу, та закликаємо всіх небайдужих долучатися до підтримки людей, які поклали своє здоров’я за нас із вами!

Останні новини