Благодійний фонд Вадима Столара розповів про складнощі, з якими стикається при закупівлі обладнання для лікарень
Новини
18.03.2022

Благодійний фонд Вадима Столара розповів про складнощі, з якими стикається при закупівлі обладнання для лікарень

Благодійний фонд Вадима Столара розповів про складнощі, з якими стикається при закупівлі обладнання для лікарень

Вадим Столар розповів про складнощі, з якими стикається благодійний фонд при закупівлі обладнання для лікарень.

Про це він написав на своїй сторінці вFacebook.

«За останні кілька днів мені надійшло безліч запитів від ЗМІ з проханням дати інтерв'ю з приводу закупівлі обладнання для лікарень. Хочу відповісти всім відразу. В дану хвилину ми цілком зосереджені на допомозі лікарням і лікарям «на передовій». Це вимагає величезних зусиль через дефіцит навіть найелементарніших речей. Потрібно вибудовувати логістику, боротися за ціни зі спекулянтами, безпосередньо зв'язуватися з постачальниками і так далі», - пояснив політик.

Він нагадав, що сьогодні наші лікарі ризикують життям без захисту, а люди - гостро потребують допомоги.

«Час йде на дні, а можливо і на годинник. Тому, вибачте, але для інтерв'ю і самопіару немає часу. Мова йде про життя тисяч людей! Але я прошу підтримки у журналістів, ЗМІ, блогерів і ФБ-спільноти. Ви можете поширювати дуже важливу інформацію і врятувати тисячі життів. Сьогодні ми разом з моєю сестрою Наталею Приходько, за підтримки друзів, колег і багатьох небайдужих людей створили громадську організацію, щоб закуповувати найнеобхідніше для лікарень. Ми знаходимося на зв'язку з усіма київськими медичними закладами. Безпосередньо ведемо переговори з виробниками», - зазначив парламентарій.

Народний депутат також уточнив, що поки громадська організація знаходиться на стадії реєстрації, всі витрати він несе особисто, про що, відповідно до закону, звітує в НАЗК.

«Я буду постійно публікувати на моїй сторінці у ФБ відомості про обладнання та засоби, в яких гостро потребують лікарні. Першу таку інформацію дам сьогодні ввечері. Сьогодні всі ми зобов'язані об'єднувати зусилля і можливості на всіх рівнях. Будь-яка, навіть незначна допомога - це реальний внесок в боротьбу з вірусом в ім'я всіх нас і майбутніх поколінь. Прошу максимального репоста і поширення цієї інформації», - резюмував Вадим Столар.

Останні новини