Сьогодні були у Вишневому…
Новини
30.06.2023

Сьогодні були у Вишневому…

Сьогодні були у Вишневому…

Разом з волонтерами ГО «Почни з себе» роздали продуктові набори переселенцям та вразливим категоріям громадян.

Команда громадської організації «Почни з себе» напередодні взяла участь у грантовій програмі нашого Фонду, і поза конкурсом отримала продуктову допомогу.

фото 1
фото 2
фото 3
фото 4
фото 5

Фонд Вадима Столара систематично надає продуктову допомогу людям, які постраждали від війни. З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну громадяни отримали понад 230 тисяч продуктових наборів від нашого Фонду.

Кожна співпраця, кожна допомога людям – це крок, що наближає нас до Перемоги. Працюємо далі…

З перших днів війни ми зосередилися на потребах, які були на часі. Тоді ворог стояв під Києвом, у місті були перебої з постачанням, була потреба у харчуванні і для наших захисників, і для жителів. Тож ми організували і запустили процеси приготування гарячої їжі та формування продуктових наборів – цей напрям з часом став нашим постійним проєктом. 
 
За перші пів року війни приготували та роздали близько 614 тис. порцій гарячої їжі (386,4 тис. порцій для населення та 245,6 тис. порцій для військових і правоохоронців). 
 
Станом на січень 2023 року в Україні було офіційно зареєстровано 4 867 106 ВПО, а за міжнародними оцінками кількість внутрішніх переселенців перевищує 7 мільйонів громадян. Тож ми працюємо по всій країні: це і Харків, і Херсон, і Одеса, і Дніпро, і Запоріжжя. Низка населених пунктів Донецької області, які були на той момент на підконтрольній території, зараз, на жаль, в окупації. 
 
Також були в Ірпені та Бучі після деокупації, організували гуманітарні місії до Херсона, Харкова та звільненій Чернігівщині. Загалом волонтери Фонду Вадима Столара відвідали майже 200 міст та сіл. 
 
Щодня наша команда працює 24/7, аби допомогти українцям у цей складний час та наблизити Перемогу України.

Останні новини