Фонд Вадима Столара підбив підсумки діяльності за літо 2022
Новини
31.08.2022

Фонд Вадима Столара підбив підсумки діяльності за літо 2022

Фонд Вадима Столара підбив підсумки діяльності за літо 2022

Літо завершується, тож саме час підбити підсумки роботи Фонду за останні три місяці.

“За останні три місяці було зроблено багато корисного. Зі зміною обстановки на фронті та в тилу нам також довелося змінюватися, щоб вчасно відповідати на всі виклики і запити. І нам це вдалося!" – розповіла волонтерка Фонду Наталія Приходько.

В приорітеті стали проєкти, покликані морально підтримувати людей – бо саме люди, українці як здорова нація, стануть запорукою відновлення країни. Таким чином ми долучаємося до відродження України. Особливо хочемо виділити ініціативи:

• На День захисту дітей святкування для малечі у Києві та Рівному.
• Безкоштовні спортивні програми, курси тактичної медицини, онлайн-зустрічі з психологами та майстер-класи для дітей ВПО.
• Продовжуємо проєкт “Історії сильних”, який покликаний зібрати та видати окремою книгою історії українців, які не боючись розповідають про те, що пережили з моменту вторгнення окупантів.
• Стартував проєкт "Відновись" та перші 200 українців пройшли емоційну реабілітацію


Ні на мить не зупиняється і робота з забезпечення людей продуктами харчування. Так, продуктові набори видавалися у наступних містах та регіонах: червень - Донецька обл., липень - Дніпро, Суми, Харків, Донецька обл. (Дружківка, Костянтинівка).

У серпні ми встигли зустрітися з українцями у Києві і області та у Чернігові. Наразі активна роздача проводиться у Сумах, Дніпрі та Харкові. Днями закрили заявки у Житомирі, Новограді-Волинському та у Рівному. Загалом за літній період ми роздали загалом біля 40 тис. пакунків з продуктами.

Також, продовжуємо підтримувати ЗСУ, передаючи їм дрони для розвідки і коригування вогню артилерії, тепловізори та захисну амуніцію. Надали два спеціалізованих автомобілі швидкої медичної допомоги для київської військової бригади (яка дооснастила авто та відправила на схід) та для Запорізького військового шпиталю. Було й багато інших проєктів співпраці з захисниками.

Не зупиняємося та працюємо далі. Разом до перемоги!

Останні новини