Фонд Вадима Столара забезпечив захисників двома спецавто швидкої меддопомоги
Новини
21.07.2022

Фонд Вадима Столара забезпечив захисників двома спецавто швидкої меддопомоги

Фонд Вадима Столара забезпечив захисників двома спецавто швидкої меддопомоги

Благодійний фонд Вадима Столара передав два спеціалізованих автомобілі швидкої медичної допомоги для київської військової бригади та для Запорізького військового шпиталю.

Ці спецавто будуть допомагати спеціальному підрозділу медичної евакуації в зоні бойових дій та врятують багато життів наших військових, наголошують волонтери.

Сучасні швидкі оснащені каталкою, пристроєм для перенесення сидячого пацієнта, дошкою з ременями безпеки та пристроєм іммобілізації голови, дефібрилятором, багатоканальним електрокардіографом, пристроєм кисневої терапії з балоном та сумкою невідкладної допомоги, яка вміщує все необхідне для роботи медиків.

Ми щодня отримуємо запити на допомогу для наших Збройних сил та завжди відкликаємося на них. Але ми впевнені, що сьогодні допомоги нашим бійцям не може бути забагато”, - розповіла волонтерка Благодійного Фонду Вадима Столара Наталія Приходько.

Своєю чергою військові з вдячністю отримали спецавто, наголосивши на великій потребі фронту у таких машинах.

“Ця машина вже за декілька днів буде на сході і рятуватиме життя бійців на передовій. Вона гарна тим, що може пройти по тих місцях, де звичайні швидкі не проходять.” - підкреслив командир стрілецької роти Олександр Бродський.

Для нас дуже важливо мати такі машини, вони мобільні і сучасні, і дають змогу надавати повноцінну долікарську медичну допомогу на базі цього автомобіля.”, - зазначив офіцер управління Запорізького гарнізону Максим Павленко.

Зазначимо, що від початку масштабної агресії Росії проти України Благодійний Фонд Вадима Столара поставив собі за мету підтримку людей, які постраждали внаслідок бойових дій, а також військових, яки боронять нашу батьківщину. Своєю головною місією у Фонді бачать сприяння активному відновленню країни через турботу та реалізацію багатоцільової допомоги населенню.

Останні новини