Фонд Вадима Столара передав ЗСУ систему виявлення дронів
Новини
06.02.2023

Фонд Вадима Столара передав ЗСУ систему виявлення дронів

Фонд Вадима Столара передав ЗСУ систему виявлення дронів

У межах проєкту “++ для ЗСУ” ми передали представникам військової частини 4638 систему виявлення дронів – Детектор Rantelon DTS-2458:https://youtu.be/RR8Er3ckfvc

“До нас звернулися військові з проханням придбати дуже класну спеціальну техніку, яка допоможе виявляти дрони ворога та ефективно їх знищувати. Наш Фонд миттєво відреагував на це прохання, і ми придбали й передали для військовослужбовців В/Ч 4638 цю протидронну систему, яку між собою називаємо “антидрон”, – розповіла волонтерка Фонду Наталія Приходько.

Своєю чергою військовий, який приймав техніку, підкреслив, що такий детектор дозволить захисникам вчасно виявляти не тільки ворожі БПЛА, а і їхніх операторів.

“Це допоможе зберегти життя наших побратимів, які наразі під постійною загрозою від ударних дронів, а їх противник продовжує запускати дуже великим потоком”, – підкреслив він.

“Ми дуже вдячні Фонду Вадима Столара за цей детектор, який дозволить зовсім по-іншому розгорнути нашу роботу на передньому краї оборони України”, – додав військовий.

Команда Фонду допомагала й допомагатиме як військовим, так і цивільним українцям заради прискорення перемоги!

Останні новини