Фонд Вадима Столара продовжує надавати сезонне екіпірування для військовослужбовців
Новини
08.08.2024

Фонд Вадима Столара продовжує надавати сезонне екіпірування для військовослужбовців

Фонд Вадима Столара продовжує надавати сезонне екіпірування для військовослужбовців

У межах проєкту “++ для ЗСУ” українські захисники мають змогу отримати сезонне екіпірування від Фонду Вадима Столара.

Збір заявок на нього, відкритий днями, було закрито вже за півгодини, що говорить про нагальну потребу бійців у такій допомозі в розпал гарячої фази повномасштабної війни.

До кожного набору, який надається захисникам, входять тактичний рюкзак, комплект форми, комплект термобілизни, демісезонні берці, шкарпетки та балаклави.

“Щоразу ми дотримуємося індивідуального підходу під час екіпірування військових. Кожна річ, кожен предмет спорядження підбирається згідно з заявленими фізичними даними наших захисників. Це дозволяє забезпечити їм максимальну мобільність та комфорт”, – розповіла волонтерка Фонду Наталія Приходько.

За її словами, такий підхід практикується щосезону з початку повномасштабного російського вторгнення і заслужив схвальні оцінки українських воїнів.

“Підтримка захисників є одним з пріоритетів нашого Фонду. І одночасно з постачанням спеціалізованих автомобілів та високотехнологічного обладнання ми пам’ятаємо про постійну потребу військовослужбовців у зручному та якісному екіпіруванні та спорядженні. Тому ми взяли за правило регулярно відправляти комплекти одягу та спорядження в межах проєкту “++ для ЗСУ”, – сказав Вадим Столар, засновник Фонду.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення захисники отримали від Фонду Вадима Столара близько 50 тис. одиниць різноманітного військового спорядження, інструментів та екіпірування, 700 одиниць високотехнологічного обладнання, включно з безпілотниками та системами боротьби з дронами, 75 пікапів, позашляховиків, броньованих автомобілів, віброкотків і моторних човнів.

Останні новини