Благодійний фонд Вадима Столара передав військовим ще одну систему виявлення дронів у межах проєкту “++ для ЗСУ”
Новини
21.02.2023

Благодійний фонд Вадима Столара передав військовим ще одну систему виявлення дронів у межах проєкту “++ для ЗСУ”

Благодійний фонд Вадима Столара передав військовим ще одну систему виявлення дронів у межах проєкту “++ для ЗСУ”

Нещодавно ми вже закуповували аналогічну антидронну систему та передавали її на передову. Де, за словами бійців, вона чудово себе зарекомендувала. Тож було вирішено виділити від Фонду ще понад 2 млн грн на закупівлю вже другого “антидрона”, адже в парі вони працюватимуть ще більш ефективно:https://youtu.be/V-pk4TzMlQY

“Сьогодні я, як і кожен українець, із завмиранням серця слідкую за ситуацією на фронті, яка є напруженою та весь час змінюється. Через таку динамічність ми постійно отримуємо все нові запити від військових – і завжди намагаємося реагувати миттєво. Зараз виникла потреба у протидронних системах, і наш Фонд намагається її максимально закрити. Бо наш пріоритет – це збереження життя українських воїнів, підвищення ефективності виконання бойових завдань та наближення перемоги”, – підкреслив засновник Фонду Вадим Столар.

“Ця війна вирізняється застосуванням високотехнологічної зброї, а важливу роль на полі бою відіграють невеликі малопомітні дрони. Які, проте, несуть дуже велику небезпеку, адже крім виконання розвідувальних функцій можуть нести вибухівку. На жаль, про це ми знаємо не з чуток – родич нашої волонтерки якраз потрапив у таку ситуацію. Ми маємо тримати руку на пульсі, щоб максимально убезпечити наших захисників від таких ситуацій.", – розповіла волонтерка Фонду Наталія Приходько.

Зазначимо, що детектор дронів Rantelon DTS-2458 дозволяє виявляти не лише дрони у повітряному просторі, але й фіксувати місце їхніх пультів керування – а отже й операторів.

Дякуємо Фонду Вадима Столара за надану допомогу – прилад для виявлення дронів. Ця техніка допомагатиме нам нищити ворога й наближатиме нашу спільну перемогу”, – підкреслили військовослужбовці В/Ч 4638, які отримали “антидрон”.

Зі свого боку ми будемо й надалі максимально допомагати нашим захисникам – зокрема й високотехнологічними системами протидронної боротьби. Віримо у ЗСУ, віримо в Україну, разом наближаємо нашу перемогу!

Останні новини