Результат гуманітарної місії в Тернополі!
Новини
29.11.2023

Результат гуманітарної місії в Тернополі!

Результат гуманітарної місії в Тернополі!

Гуманітарні місії – пріоритетний напрям роботи нашого Благодійного фонду.

Ми їздимо в міста, звідки отримуємо найбільше запитів на продуктову допомогу від людей, якими опікуємось. Минулого тижня команду Фонду радо вітав Тернопіль.

Лишень подивіться на емоційне відео на нашому YouTube-каналі! Щирі слова вдячності та обійми людей – те, що надихає нас на подальшу роботу.


Тому ми не зупиняємося, а будемо й надалі продовжувати наші гуманітарні місії!

______________________________________________________________________________________________

Наразі Фонд Вадима Столара допомагає ВПО, родинам полеглих героїв, а також тим, хто внаслідок війни втратив житло. Наші волонтери постійно аналізують ситуацію в різних регіонах країни і тримають руку на пульсі, де найбільше потрібна допомога. Далі – команда Фонду формує логістику, готує багатотонні вантажі з продуктовими наборами та вирушає з гуманітарними місіями.


Географія гуманітарних місій Благодійного фонду не обмежується певними регіонами України, адже ми прагнемо надати допомогу якомога більшій кількості людей, які опинилися у скруті через війну. Ми відвідали з гуманітарними місіями як прифронтові та деокуповані громади, що найбільше постраждали, так і більш безпечні регіони, де наразі знайшли прихисток багато переселенців, рятуючись від жахів війни. Загалом команда Фонду відвідала понад 200 населених пунктів з продуктовою допомогою.


Окрім запланованих гуманітарних місій, ми також оперативно реагуємо на виклики війни та вирушаємо в регіони, яким терміново потрібна допомога. Зокрема, після руйнування дамби Каховської ГЕС наші волонтери відразу попрямували на Херсонщину, куди доставили питну воду та харчові продукти, щоб допомогти місцевим жителям.


Благодійний фонд також реалізовував велику програму надання адресної продуктової допомоги українцям, які внаслідок бойових дій опинилися у скруті.

Останні новини