Проєкт «Відновись», профінансований Фондом Вадима Столара на 7 млн грн, допоміг майже 700 українцям
Новини
13.04.2023

Проєкт «Відновись», профінансований Фондом Вадима Столара на 7 млн грн, допоміг майже 700 українцям

Проєкт «Відновись», профінансований Фондом Вадима Столара на 7 млн грн, допоміг майже 700 українцям

Фонд Вадима Столара на чолі зі своїм засновником профінансував проєкт із надання психологічної допомоги сім’ям, які постраждали від війни, на загальну суму понад 7 мільйонів гривень. Четвертий етап проєкту «Відновись» охопив понад 150 учасників, тож від його початку у серпні 2022 року загальна кількість тих, хто отримав допомогу, досягла майже 700. Проєкт надає психологічну підтримку сім'ям, які втратили одного з батьків чи домівку через війну.

Детальніше: https://youtu.be/owTVaeYrykA

Засновник Фонду Вадим Столар називає цей проєкт значущим для нього та його команди, оскільки «Відновись» має на меті дати людям можливість перезавантажитись та повернутись до повноцінного життя. До того ж за його словами, проєкт – це можливість об’єднати людей з усієї України в одну велику родину, та зрештою зробити значний внесок у щасливе майбутнє країни.

Волонтерка Фонду Наталія Приходько наголошує на важливості проєкту. Це можливість дати людям другий шанс і допомогти їм знайти сили долати виклики.

“Вже під час першого етапу нашого проєкту «Відновись» ми зрозуміли, що будемо обов’язково продовжувати. Ми подивилися в очі людей – і зрозуміли, наскільки важливе для них таке перезавантаження”, – підкреслює Наталія Приходько.

У проєкті працює самовіддана команда волонтерів та професіоналів, серед яких є і психологи, і арттерапевти, і аніматори. Вони допомагають учасникам почуватися комфортно та безпечно серед карпатських красот.

Самі учасники «Відновись» позитивно відгукуються про свій досвід на проєкті та висловлюють подяку організаторам і команді. Вони розповідають, як це допомогло їм відкритися, спілкуватися та усміхатися.

“Ми стали дружньою сім’єю, зарядилися позитивними емоціями, відпочили, познайомилися з Карпатами. Тепер я знайду енергію, щоб підтримувати інших. Діти дуже задоволені, сподобалося все: майстер-класи, квести, походи, екскурсії, басейн, спілкування з аніматорами. Красно дякую всій команді!” – ділиться емоціями Світлана.

Фонд Вадима Столара системно допомагає постраждалим від війни українцям.

Останні новини