Стартував проєкт з обстеження організму за показниками крові для жителей Київщини
Новини
19.09.2022

Стартував проєкт з обстеження організму за показниками крові для жителей Київщини

Стартував проєкт з обстеження організму за показниками крові для жителей Київщини

Стрес прискорює або навіть спричиняє хвороби, але їх розвиток можна попередити, якщо вчасно діагностувати. Тож наша команда стартувала з дуже важливим проєктом – безкоштовним обстеженням організму за показниками крові, мета якого – зберегти здоров’я української нації.

Першими зробити скринінг стану організму за основними показниками отримали змогу жителі сіл Світильня і Кулажинці Броварського району Київщини.

“Жителі цих населених пунктів протягом усього березня були в окупації, втратили багато нервових клітин, сил та здоров’я. Результати досліджень вже готові, а місцеві лікарі розпочинають консультації, аби визначать подальші дії індивідуально для кожного. Ми продовжуємо цей проєкт, який вже довів свою користь, в інших населених пунктах Київщини – днями були в селі Плоске, невдовзі завітаємо до Русанова”, – розповіла кураторка Фонду Наталія Приходько.

Обстеження, яке виконує мережа медичних центрів Adonis, включає в себе, зокрема, загальний аналіз крові, аналіз на білірубін загальний, скрінінг глюкози крові, холестерин, креатинін.

Практика проведення такого роду обстежень все більше набуває популярності в останні роки. Це швидке, але достатньо всебічне обстеження організму, яке дозволяє оперативно виявити різні порушення та захворювання на ранніх стадіях, коли їх набагато легше вилікувати. Виявивши порушення і вчасно пролікувавши його, ви можете запобігти серйозним наслідкам. На сьогодні комплексна перевірка організму – основа так званої превентивної медицини, за якою, без сумніву, майбутнє. Адже такий підхід раннього виявлення та лікування хвороб, коли його застосовувати у масштабах країни, допомагає зберегти здоров’я нації! І ми впевнені, що ця практика незабаром набуде широкого вжитку.

Останні новини