Фонд передав комплекси радіоелектронної боротьби
Новини
11.01.2024

Фонд передав комплекси радіоелектронної боротьби

Фонд передав комплекси радіоелектронної боротьби

Ворог активно застосовує безпілотні літальні апарати у війні з Україною. Саме тому потрібно забезпечувати наших захисників сучасними засобами радіоелектронної боротьби. Це дасть змогу зберегти якомога більше життів наших воїнів та дозволить підвищити ефективність їх роботи.

Представники Державної прикордонної служби отримали від нашого Фонду комплекси радіоелектронної боротьби для виявлення та знешкодження ворожих дронів.

«Це пристрої для радіоелектронної боротьби проти середніх та малих БПЛА. Такі комплекси РЕБ є важливим елементом сучасної війни, адже безпілотники стали її вагомим фактором – і, на жаль, у ворога їх вистачає. Тож нашим військовим треба захиститися від цієї небезпеки – і передана нами техніка створена саме для таких цілей», – розповіла Наталія Приходько, волонтерка Фонду.

Наші прикордонники – хоробрі, відчайдушні та надзвичайно вправні. Від початку військової агресії росії вони разом із ЗСУ ефективно "випалюють" окупантів на землі та з повітря.

Ми постійно та системно підтримуємо нашу армію, і будемо робити це й надалі. Адже знаємо, що сила українців – в єдності. Бо тільки згуртована, об'єднана спільною метою нація може протистояти підступному ворогу.

Останні новини