Благодійний фонд закликав український бізнес допомогти своїй країні
Новини
24.03.2020

Благодійний фонд закликав український бізнес допомогти своїй країні

Благодійний фонд закликав український бізнес допомогти своїй країні

Народний депутат України Вадим Столар, засновник благодійного фонду, закликав бізнесменів прийти на допомогу своїй країні.

Про це він написав на своємуFacebook.

«Сьогодні я хочу звернутися до вас за допомогою. За допомогою для наших лікарень, наших докторів і наших людей. Хочу звернутися до бізнесменів. Тому що наша країна і її люди дали нам дуже багато. Ми будували тут свій бізнес, розвивалися, заробляли гроші. Прийшов час відповісти добром на добро країні, яка нас зростила. Адже зараз люди як ніколи потребують сприяння. І ми зобов'язані їм допомогти. Ви можете купувати все необхідне для лікарень безпосередньо або перераховувати кошти на рахунок нашого фонду - реквізити вказані нижче. Як завгодно. Головне - допомагайте!» - закликав парламентарій.

Також він звернувся до всіх виробників і дистриб'юторів медичних товарів і техніки, у яких є хоч якісь запаси необхідного устаткування для лікарень.

«Будь ласка, відгукніться! Ми будемо раді будь-яким контактам і будь-якій кількості необхідних зараз товарів. Телефони для дистриб'юторів та виробників, а також адреса для прийому обладнання - в кінці поста. Спасибі всім тим, хто вже пожертвував і кожен день пише і пропонує допомогу, свої запаси товарів! Сьогодні як ніколи видно, які благородні і добрі у нас люди», - написав політик.

Він пообіцяв регулярно публікувати докладні звіти про закупівлі, витрачені кошти і потреби лікарень.

Останні новини