Соцмережі допомагають благодійному фонду збирати допомогу для лікарень
Новини
19.04.2020

Соцмережі допомагають благодійному фонду збирати допомогу для лікарень

Соцмережі допомагають благодійному фонду збирати допомогу для лікарень

Соцмережі активно розповсюджують соціальну ініціативу Благодійного фонду Вадима Столара, який організував поставки захисного обмундирування та інших необхідних матеріалів для опорних лікарень столиці, що приймають хворих на коронавірус.

Журналісти, активісти та блогери активно допомагають знаходити нині дефіцитні медичні товари, пропонують свої послуги в якості волонтерів.

«Мені в особисті пишуть все більше небайдужих людей. Вони пропонують допомогу, контакти, техніку. Це надихає. У нас багато хороших людей!» - написав в одному зі своїхFacebook-звітівВадим Столар.

У той самий час він продовжує відмовлятися від інтерв'ю, посилаючись на велику завантаженість у волонтерській роботі.

Нагадаємо, за три дня в Олександрівську клінічну лікарню Столар передав 468 респіраторів, 1826 комбінезонів, 30 тис. вакуумних пробірок для дослідження крові, 10 тис. голок для тих же досліджень, 10 тис. одноразових холдерів для пробірок, 7 систем для збирання Mistral Moboxx, 400 насадок для них, а також 750 спеціальних маркованих ганчірок і 300 серветок.

У Київську клінічну лікарню №4 передано 1700 захисних комбінезонів і 300 респіраторів. І це вже друге постачання - вчора цього ж медзакладу було передано 200 комбінезонів.

Останні новини