З початку вторгнення РФ Фонд видав близько 187 тис. продуктових наборів
Новини
28.11.2022

З початку вторгнення РФ Фонд видав близько 187 тис. продуктових наборів

З початку вторгнення РФ Фонд видав близько 187 тис. продуктових наборів

З початку масштабного вторгнення РФ, наш Фонд надав українцям 186,9 тис. продуктових наборів, діставивши їх до 217 міст та селищ.

“З перших днів масштабної агресії Росії проти України ми зосередилися на допомозі нашим військовим, а також на підтримці людей, яким у ці скрутні часи було найважче. З самого початку наші волонтери готували гарячу їжу, яку розвозили на позиції захисників столиці, а також розподіляли між тими киянами, які не могли прогодувати себе в умовах фактично облоги міста. Паралельно представники Фонду Вадима Столара здійснювали й іншу допомогу, приміром, ліками та засобами гігієни, поступово розширюючи географію на інші підконтрольні регіони країни поруч з лінією фронту. Потім пішла ідея пакування та розподілу уніфікованих продуктових наборів”, – розповіла волонтерка Фонду Наталія Приходько.

За весь цей період, для потреб населення та військових також було організоване гаряче харчування, медикаменти та гігієнічні засоби, паливо, військове спорядження та одяг, квадрокоптери і тепловізори, спецпозашляховики та броньовані авто.

“Ми розуміємо, що на сьогодні наші головні завдання – підтримати захисників на передовій та допомогти людям в тилу. Тому один з основних напрямків роботи Фонду - надання продуктових наборів. Ми збираємо найнеобхідніше, щоб люди змогли забезпечити собі поживний та збалансований раціон. Після комплектування набори прямують у всі куточки країни, які наразі підконтрольні Україні, зокрема й на деокуповані території. Наші волонтери під час гуманітарної місії неодноразово потрапляли під обстріли, були поранені, але ми не злякалися, не склали рук і далі працюємо заради майбутнього нашої країни!” – констатували у Фонді.

Стратегічна мета Фонду на 2022 – це довгострокова допомога та підтримка, спрямована на людей, які постраждали внаслідок бойових дій на півдні та сході України. Це і поліпшення їхнього життя та добробуту, і психологічна реабілітація, і підтримка дітей у сім’ях, які втратили батька чи мати через війну тощо.

Останні новини