Підсумки-2022: за рік благодійні проєкти Фонду Вадима Столара охопили понад 1 мільйон українців
Новини
18.12.2022

Підсумки-2022: за рік благодійні проєкти Фонду Вадима Столара охопили понад 1 мільйон українців

Підсумки-2022: за рік благодійні проєкти Фонду Вадима Столара охопили понад 1 мільйон українців

“Ми допомагаємо людям з 2020 року, коли розпочалася епідемія COVID-19. Але з початком повномасштабної агресії проти України цілі та завдання благодійності значно змінилися. Зараз це – допомога військовим та підтримка населення в тилу, забезпечення життя та здоров’я українців та просто необхідна потреба сьогодення.”, – підкреслив засновник Фонду та меценат Вадим Столар.

З початку повномасштабної російської агресії ми надаємо допомогу військовим –бронеавтомобілями, позашляховиками та іншою технікою, спорядженням та медикаментами; медичним закладам – ліками; цивільним громадянам – продуктовими наборами та низкою соціальних проєктів.

Зокрема це: проєкт “Відновись”, націлений на моральну підтримку родин, в яких одного з батьків забрала війна та які залишилися без житла; “Вогник дитинства”, в межах якого організовано збір подарунків для малечі; чек-ап (діагностична перевірка) організму для жителів деокупованих населених пунктів Київщини; реабілітація військових після поранень; “Спорт на районі”; футбольний турнір для дітей курси з тактичної медицини та сучасної української мови тощо.

Наша команда благодійників у режимі 24/7 відпрацьовує практично всі запити, які до нас надходять, та реалізує проєкти, націлені на забезпечення найважливіших потреб населення в умовах війни. Причому мова не тільки про фізичні потреби, але й про психологічні”, – пояснила волонтерка Фонду Вадима Столара Наталія Приходько.

За рік, що минає, наш Благодійний фонд як допомогу цивільним та військовим, зокрема, надав 613 980 порцій гарячого харчування, 207 800 продуктових наборів, 184 790 л палива, 81 110 одиниць медикаментів, 28 610 одиниць військового спорядження, інструментів та одягу, 15 тис. одиниць гуманітарної допомоги, 244 одиниць квадрокоптерів, тепловізорів та відеокамер, 21 одиницю спеціалізованих позашляховиків та бронеавто.

Загалом з початку повномасштабної російської агресії Фондом Вадима Столара разом із засновником було надано допомоги на 229 млн грн.

Останні новини