Фонд Вадима Столара влаштував безплатну діагностику молочних залоз для жінок ВПО
Новини
08.11.2022

Фонд Вадима Столара влаштував безплатну діагностику молочних залоз для жінок ВПО

Фонд Вадима Столара влаштував безплатну діагностику молочних залоз для жінок ВПО

У межах стратегічного напрямку з фізичної і психологічної реабілітації постраждалих від війни українців Фонд Вадима Столара постійно проводить відповідні заходи. Так, у листопаді Фонд запустив акцію з УЗД молочних залоз для жінок ВПО.

“Наша команда вкотре хотіла б нагадати про те, наскільки важливо дбати про себе, особливо в умовах війни! Жінки зараз – і волонтерки, і мами, і робітниці, і захисниці! Вони постійно відкладають похід до лікаря на потім, бо вважають, що зараз це не на часі! Але – НІ! Важливо це зробити зараз!” – наголосила волонтерка Фонду Наталія Приходько.

Разом із партнером – мережею медичних центрів “Адоніс” – Фонд Вадима Столара протягом листопада проводить безплатну діагностику молочних залоз для жінок ВПО, які зараз перебувають у Києві.

“Бережіть себе, наші красуні, навіть у реаліях війни! Нам з вами ще виховувати покоління славних козаків!” – закликали у Фонді.

Нагадаємо, що від початку масштабного вторгнення Фонд Вадима Столара системно допомагає вимушено переміщеним особам, жителям деокупованих територій, родинам, що втратили батька, та загалом усім, кому потрібна підтримка. Причому втілюються проєкти не лише з фізичної підтримки, а й з психологічної реабілітації, що направлені на відновлення української нації.

Також Фонд активно допомагає захисникам і захисницям України усім необхідним: від амуніції та тепловізорів до дронів та броньованих позашляховиків.

Останні новини