У Суми доставили гуманітарну допомогу від Фонду Вадима Столара
Новини
31.10.2023

У Суми доставили гуманітарну допомогу від Фонду Вадима Столара

У Суми доставили гуманітарну допомогу від Фонду Вадима Столара

Волонтери Фонду Вадима Столара здійснили гуманітарну місію до міста Суми. Туди привезли продуктові набори, аби підтримати вимушено переміщених та постраждалих осіб від війни. Ця місія є однією з регулярних, які проводяться по всій Україні, повідомили у Фонді.

“У цей важкий час ми робимо все можливе, щоб підтримати тих, хто особливо цього потребує. Тому гуманітарні місії у різні частини України є важливою частиною роботи нашого Фонду”, – підкреслив Вадим Столар.

фото1
фото2
фото3

Раніше Фонд уже здійснював гуманітарні місії до різних регіонів України, а саме у Харків, Херсон, Миколаїв, гарячі точки Донбасу та місця проживання вимушено переміщених осіб на заході України.

“Цього разу наші волонтери вирушили до Сум, щоб доставити продуктові набори тим, хто втратив свої будинки, своїх рідних, живе у найважчих умовах. Суми та область розташовані неподалік від кордону з росією і постійно зазнають обстрілів. Наша місія – надати людям допомогу та надію, щоб подолати ці випробування. Ми й надалі допомагатимемо людям по всій Україні стільки, скільки це буде необхідно”, – запевнила Наталія Приходько, волонтерка Фонду Вадима Столара.

Останні новини