ГО «Почни з себе!» продовжують реалізацію свого проєкту
Новини
23.04.2024

ГО «Почни з себе!» продовжують реалізацію свого проєкту

ГО «Почни з себе!» продовжують реалізацію свого проєкту

Наші друзі та партнери ГО «Почни з себе!», які стали одними з переможців другої грантової програми нашого Фонду, продовжують реалізацію свого проєкту з проведення тренінгів з емоційної підтримки. Їхня ініціатива спрямована на підтримку родин ВПО, сімей учасників АТО, родин, близькі яких зараз на війні.

Днями команда громадської організації запросила дорослих на тренінг «Як подолати стрес, або Психологічна самодопомога у складних життєвих ситуаціях». Його для учасників зустрічі провела психологиня організації Дарія Бойко.

Якими б сильними не бажали здаватися дорослі, з яким терпінням та мужністю вони б не проходили через усі негаразди – чуйність, розрада та професійна психологічна підтримка сьогодні їм теж дуже потрібні. Команда ГО «Почни з себе!» переконується в цьому щоразу, коли спілкується з дорослими учасниками тренінгів.

І ми щиро дякуємо нашим партнерам за натхненність і наполегливість, з якими вони продовжують опікуватися українцями, які зараз потребують допомоги. Підтримайте, будь ласка, їхні старання своєю вподобайкою.

Останні новини