За сім місяців війни Фонд Вадима Столара надав допомоги більш ніж на 182 млн грн
Новини
02.10.2022

За сім місяців війни Фонд Вадима Столара надав допомоги більш ніж на 182 млн грн

За сім місяців війни Фонд Вадима Столара надав допомоги більш ніж на 182 млн грн

Благодійний фонд Вадима Столара разом із його засновником з початку війни системно допомагає військовослужбовцям, лікарням, громадським організаціям, а також постраждалим від воєнних дій людям. Зокрема – вимушеним переселенцям, жителям деокупованих територій, українцям у гарячих точках, тим, хто втратив членів родини та житло.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення до медзакладів було доправлено 72,5 тис. одиниць медикаментів та гігієнічних засобів. Надіслано 15 тис. тонн гуманітарної допомоги до регіонів, де ситуація найкритичніша. Волонтери Фонду роздали людям 156,8 тис. продуктових наборів.

Також було приготовано та надано 613,9 тис. порцій гарячої їжі захисникам на позиціях та людям, які цього найбільш потребували. На різноманітні потреби було передано 162,3 тис. л палива.

На потреби військових Фонд Вадима Столара закупив та передав 143 квадрокоптерів та тепловізорів, 19 спеціалізованих позашляховиків та бронеавтомобілів, 25,1 тис. одиниць військового спорядження та одягу.

Отже, загалом Благодійний фонд Вадима Столара за сім місяців надав допомоги медзакладам на 17,9 млн грн, населенню – на 74,1 млн грн, військовим – на 64,7 млн грн, благодійним та громадським організаціям і на соціальні проєкти – на 25,2 грн. Загальна сума допомоги від Фонду та його засновника становить більш ніж 182 млн грн.

На жаль, воєнна агресія Росії проти України триває, Збройні сили та громадяни стикаються з новими викликами, а отже – не можна складати руки у питаннях підтримки армії та цивільних. Маємо згуртуватися навколо країни, Президента та народу, бо всі разом ми – справжня сила! І ми обов’язково переможемо!” – наголосив Вадим Столар.

Від початку війни Фонд реалізував і надалі реалізовує низку соціальних проєктів. Зокрема, триває проєкт “Відновись”.

Благодійний фонд Вадима Столара разом із засновником і надалі допомагатиме ЗСУ та українцям в тилу, продовжуватиме надавати все необхідне для підтримки людей та якнайшвидшої перемоги України! Долучайтеся!

Останні новини